Du är här: Våra tjänster » Monterat
Från start till klart. Till fast pris!

MONTERAT . Från start till klart. Till fast pris!

MONTERAT är precis så enkelt som det låter! Vi tar hand om allt från början till slut. Du får en enda kontakt och ett fast pris på alltsammans, både produkt och montering. Och vare sig du vill byta fönster, dörrar, tak eller garageport så ser vi till att jobbet blir riktigt proffsigt gjort. Vi samarbetar med ortens bästa hantverkare. Och du får givetvis garanti på hela jobbet.
Vi hjälper dig att välja rätt fönster, dörrar, tak eller garageport ur vårt breda sortiment från de bästa på marknaden. Därefter styr vi hela projektet och ansvarar för hela montageprocessen tills allt är klart.


Det har aldrig varit enklare och tryggare att förverkliga det du drömmer om!


Får vi passa på att slå ett slag för vår egen finansieringlösning – MaterialMännen kortet? Med det kan du dela upp din investering i mindre portioner. Mer info om MM-kortet hittar ni här.

Välkommen till den enkla lösningen!

För mer information om Monterat kontakta

Från dröm till verklighet på 5 enkla steg!

 • 1. Välj produkt

  Oavsett om du vill byta fönster eller ytterdörr, lägga om taket eller garageport så hjälper vi dig gärna att välja modell. I vår utställning på bygghandeln får du både inspiration och information för att kunna fatta rätt beslut.

 • 2. Kostnadsfritt hembesök

  När du valt produkter så blir nästa steg att vi kommer hem till dig för måttagning och för att tillsammans gå igenom arbetsmomenten.

 • 3. Fast pris inkl. allt

  Efter hembesöket får du ett kopmplett pris på allt: produkter, arbete och förbrukningsmaterial. I priset tar vi hänsyn till ditt ROT -avdrag. Priset är fast och du kan vara säker på att inget tillkommer. När du accepterat offerten, kommer vi överens om en tidplan för jobbet.

   

   

   

 • 4. Monteringen

  De hantverkare vi samarbetar med är utbildade och certifierade inom sina områden. Det garanterar att arbetet bli professionellt utfört. Givetvis lämnar de också en städad arbetsplats efter sig.

 • 5. Garanti & dokumentation

  När arbetet är slutfört och du har godkänt montaget, dokumenterar vi allt för garantins skull. All dokumentation från montaget och alla garanti-handlingar får du givetvis behålla. Dessutom är det bara en fakturaavsändare för hela projektet.

   

 •