Möbler


Vi är stolta över att tillhöra möbelkedjan Svenska Hem som har mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning. Vi kan varumärken och erbjuder hemkänsla sedan 1960.

Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande. Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!
På Materialmännen handlar det om varumärken.
I många år har vi  varit med när ni inrett Ert hem. Så när vi tänker på allt fint vi åstadkommit tillsammans, tänker vi  på kvalitet, trygghet, hållbarhet och inte minst att välja klokt. Man kan säga att – vi tar ett större ansvar. Vi kan varumärken. Välkommen till Svenska Hem Materialmännen

 
Du är värd en skön soffa!
Oavsett vem du är så vågar vi lova att vi har en soffa som du kommer att tycka om. I våra varuhus finner du 100-tals soffor, de allra flesta finns i många fler tyger, läder, färger och utföranden. Om du hittar en modell du gillar men kanske inte tyget, färgen eller utförandet, tveka inte att fråga oss så hjälper vi dig!
Sitt skönt!
Hemmets hjärta
Här finner du matgrupper som rymmer många eller matgrupper för det mindre köket. I våra varuhus har du såklart möjlighet att till de flesta bord fritt välja stol. Behöver du råd och hjälp inför ditt val, tveka inte att fråga oss så hjälper vi dig!
För underbara uteplatser
Grunden till en underbar uteplats hittar du i vårt stora sortiment av bord, fåtöljer, karmstolar, fäll- och stapelbara stolar, gungstolar och fotpallar. Välj mellan material som plantageodlad teak enligt EU:s timmerförordning, konstrotting, aluminium, plast, FSC-märkt akacia och furu. Matcha med ett stort urval av snygga dynor i slitstarka möbeltyger.