Kök och vitvaror


Marbodal – Vi skapar plats för livet. Vårt löfte till våra kunder är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren.

Att Marbodals kök är närproducerade innebär att vi gör allt vi kan för att bidra till ett hållbart samhälle. Inte bara i form av kortare och mer effektiva frakter.  

Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Då kan vi på MaterialMännen hjälpa dig. Vi har kök i olika stilar och prisklasser. När det är dags att köpa nytt kök hjälper våra duktiga köksdesigners dig att planera ditt kök och rekommendera den köksinredning som matchar dina behov bäst.

Alla kök från oss har fått både skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Vi lämnar dessutom en funktionsgaranti på 25 år för de mest utsatta delarna i köket som t ex gångjärn och luckor. Allt för att du ska känna dig extra trygg med ditt nya kök! Majoriteten av våra kök har Svanenmärkta stommar och köksluckor. Gör en insats för miljön och välj ett Svanenmärkt alternativ när du köper nytt kök.
På så vis kan vi tillsammans rädda världen lite grann varje dag.

I våra varushus hittar du självklart vitvaror och småel från kända varumärken.

Lantliga kök
Här lyfter vi klassiska detaljer så som spröjsade köksluckor som ger ett hemtrevligt intryck.
Klassiska kök
Lugn, harmoni och naturliga material. Ett omsorgsfullt val för miljön.
Moderna kök
Ljust och modernt. Den ljus luckans liggande, tydliga ådring ger köket en ren och varm utstrålning. Självklart kan du här tuffa till det med ett mökt bistrokök med inspiration från cafeér och restauranger.