Golv, färg och tapeter

Från fasad till inredningsdetaljer. Oavsett om du ska måla om hela huset, renovera vardagsrummet eller bara måla om en pall så hittar du det du söker här. Med rätt produkter och kulörer du gillar kan det inte bli fel.

Inom- och utomhushusfärg för alla ytor
Väggar, golv, tak, möbler, fasad och snickerier - allt går att måla. Det som är så roligt med att måla om är att det går att variera sig i det oändliga med kulörer, glanser och strukturer. Matt eller blankt, färgstarkt eller nedtonat, små eller stora ytor. Här hittar du färg från både Beckers och Jotun. Valet är ditt. 

Stort utbud av golv
Vi har golv för alla smaker - i trä, laminat, plastmattor och linolium. Våra golvleverantörer är välkända och håller hög kvalitet. Bland annat erbjuder vi Tarkett, Pergo, Alloc, Kährs, Forbo m m.

Tapeter som inspirerar
På MaterialMännen hittar du både klassiska och trendiga tapeter från välkända, etablerade tillverkare och designers. Vi hjälper dig att hitta tapeterna som passar just dig och din stil. I vårt sortiment hittar du bland annat Engblad & Co, Midbec, Intrade, Duro.
Beckers nya färgkarta Mood presenterar tre teman för inredning inomhus med sex kulörer i varje. Var och en visar en kulörmässigt tydlig linje, perfekta att kombinera med varandra. Mycket enklare än så här kan det inte bli att färgsätta hemmets väggar, möbler och detaljer.
Lightwood är gjort av riktigt trä, med alla de goda egenskaper som bara trä ger. Varmt, mjukt och med naturens variationsrika karaktär. I Lightwoodgolvet är träskiktet lite tunnare än i gammaldags parkett.
Det kan vara minst sagt svårt att välja tapet. Utbudet av mönster och kulörer är enormt, och när man väl står där och tror att man har bestämt sig för ett mönster hittar man ett annat lika vackert som man faller pladask för eller en ny färgställning som lockar vilket gör tapetvalet ännu svårare. Våra tapetexperter hjälper dig att välja tapeten som passar just dig.