Byggvaror


Woody är bygghandeln som vill mer! Vi finns på 6 orter, Eksjö Oskarshamn, Valdemarsvik, Vimmerby, Västervik och Tranås Vi finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

KOMPETENS, SERVICE OCH KVALITET
I en tid när många utvecklar lågprishandel med no-name-produkter, smalt sortiment, minimal service och begränsad kunskap går vi mot strömmen. Vi känner vår ort och lokala marknad och att komma till oss är att komma till kunskap och service. Vi sätter själva stort värde på att kunna vara bollplank, rådgivare och problemlösare. Därför satsar vi på kompetens och service. Och kvalitet! På MaterialMännen erbjuder vi alltid ett brett bassortiment, kompletterat med möjligheten att få fram unika produkter. Vi samarbetar med väletablerade leverantörer, som kan stötta oss i tekniska frågor, samt med godkända produkter och bra garantier. Vi har showrooms där du kan titta närmare på bl.a fönster och dörrar. Våra anläggningar är välsorterade och erbjuder snabb service.
FÖR PROFFS – AV PROFFS
Som kund hos oss är du också vår partner. Vår ambition är att i allt större utsträckning samarbeta med dig och tillsammans skapa nya affärer som gynnar alla parter. Vi erbjuder  Monterat – vårt monteringskoncept för fönster, dörrar, tak och garageportar. MaterialMännen ska vara en mötesplats för både proffs och konsument, en plats där vi  skapar förutsättningar för gemensamt framgångsrika projekt på den lokala marknaden, med nöjda slutkunder som resultat. Vi ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Vi vill mer! Det hoppas vi att du ska känna när du besöker oss.
Vårt breda utbud av förstklassiga produkter täcker hela byggprocessen, från husgrund till handtag. Hos oss finns allt som behövs för att renovera, bygga om eller uppföra ett helt nytt hus. Vi erbjuder produkter från många välkända varumärken och i vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för bygget – oavsett storlek på projektet. 
Här hittar du verktyg för både små och större projekt. Även här jobbar vi med varumärken som håller i många år.
Idag erbjuder vi fönster och fönsterdörrar för allt mellan ensligt belägna småhus till stora byggprojekt. Det är alltid våra kunders behov som styr vår utveckling. Våra duktiga byggsäljare kan hjälpa dig att finna fönster som ger själ till just ditt hus. Välkommen in.